/Workshops Hiphop en Afro van Shaker, Reis en Refaja

Workshops Hiphop en Afro van Shaker, Reis en Refaja

Klik hier voor de flyer!

Dit seizoen organiseren wij een aantal toffe workshops. We verklappen nog niet alle choreografen die dit seizoen les komen geven. Hieronder lezen jullie meer over de choreografen die op zondag 28 oktober 2018 komen lesgeven. Het is een toffe line-up waar wij erg trots op zijn!

Workshop 1. Hiphop van Shaker! (60 min.)
Zondag 28 oktober om 12:00 uur
Adviesleeftijd: 8-12 jaar. Gemiddeld niveau

Shaker is met Global Dance Center de trendsetter voor hiphop dansend Nederland. Bij zijn vorige bezoek zette hij de boel al op zijn kop! Jullie kennen Shaker o.a. van Junior Dance en Zapp Live! Doe mee en bounce mee!

Workshop 2. Afro van Reis! (60 min.)
Zondag 28 oktober om 13:15 uur
Adviesleeftijd: 13+, Gemiddeld niveau

Afro is de nieuwe trend! In deze les vindt je veel crossovers met Dancehall. En bij wie kan je beter Afro doen dan bij Reis Fernando?! Zijn enthousiasme is ongekend! Het is passie en plezier wat deze jongen uitstraalt. Geef je op en laat je meenemen. Met opzweepende en energieke muziek haalt hij het uiterste uit de deelnemers. Party! Fun! NRG! Doe je ook mee?

Workshop 3. Hiphop van Refaja! (60 min.)
Zondag 28 oktober om 14:30 uur
Adviesleeftijd: 13+. Gevorderd!

Refaja Bastiaans geeft les op verschillende dansscholen em beheerst naast hiphop ook stijlen als Breakdance, Jazz en Modern. Hij is regelmatig te zien en clips en doet veel optredens. (The Best Of Armin Only, B-Brave, Jayh) Energie, gedrevenheid en motivatie zijn kernwoorden in zijn lessen. Ben je gevorderd of gewoon bereid alles te geven? Geef je dan op voor deze hiphop workshop!

Inschrijven:

Opgeven kan via workshops@gottamove.nl
Geef het volgende aan ons door:
– Je voornaam en achternaam.
– De workshop(s) die je wilt volgen.
– Je telefoonnummer.

Prijs van de workshops:
1 workshop: € 10,00 (niet leden € 12,50)
2 workshops: € 17,50 (niet leden € 22,50)

Betaling geschied voor aanvang van de workshop