/Informatie en danslessen seizoen 2018-2019

Informatie en danslessen seizoen 2018-2019

Het nieuwe lesrooster staat nu online en gaat in op maandag 3 september. Omdat wij een wachtlijst hebben verzoeken wij jullie alle wijzigingen zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Bij geen reactie blijven de gegevens (abonnement en les) gelijk.

Docenten wijzigen:
Romy gaat een half jaartje als Au pair naar Australië. Daarom zijn er wat wijzigingen. Wij hopen dat zij in de toekomst weer lessen bij ons komt geven. Romy’s lessen worden voornamelijk opgevangen door Ivan en Miriam. Voor een aantal gevorderden lessen op donderdag komt Cedella Steur ons team versterken. Zie app voor info over Cedella.

Lessen:
Er zijn niet veel wijzigingen. Toch is vooraf lastig in te schatten aan elke lessen er behoefte zal zijn. Er bestaat dus altijd een kans dat de les die je hebt gekozen niet door kan gaan omdat er te weinig animo voor is. In dat geval nemen wij zelf contact met je op en kun je met voorrang een andere les kiezen. Wanneer wij zien dat de vraag naar een bepaalde les groter is dan het aanbod, zullen wij uiteraard ook ons best doen het aanbod te vergroten.

Abonnementen en tarieven: Er zijn geen wijzigingen in de tarieven.

Geef eventuele wijzigingen a.u.b. tijdig aan ons door. Wij behandelen namelijk alles op volgorde van binnenkomst en hebben nog een wachtlijst weg te werken. Alle wijzigingen en opzeggingen dienen op uiterlijk vrijdag  6 juli bij ons binnen te zijn.

Wil je een wijziging doorgeven? En wil je snel antwoord?
Stuur een e-mail naar: 
administratie@gottamove.nl  (Niet bellen, geen sms, geen app)
Noteer onderwerp: “Wijziging voornaam en achternaam”
In de mail dien je het volgende te vermelden:


  • Voornaam en achternaam.
  • Huidige les(sen).
  • Gewenste les(sen) en/of andere wijziging.

Opmerkingen:Let op a.u.b. goed op de leeftijdscategorieën.
Bij twijfel kun je jouw leeftijd op 1 januari 2019 aanhouden.