/Gottamove Eindvoorstelling 2022

Gottamove Eindvoorstelling 2022

Elk seizoen dansseizoen wordt afgesloten met onze eindvoorstellingen in het prachtige theater van Cool Heerhugowaard. Dit seizoen houden wij de twaalfde editie met voorstellingen op 2 en 3 juli 2022. Alle lesgroepen vanaf 4 jaar zullen hieraan meedoen. Omdat de wij in 2020 en 2021 geen eindvoorstellingen konden houden, gaan wij er in 2022 extra van genieten en prachtige stukken presenteren!

Om ervoor te zorgen dat alle lesgroepen twee acts op het podium kunnen doen, verdelen wij de lesgroepen over de drie eindvoorstellingen. Zo zijn de shows minder lang maar zien jullie je favoriet wel meer op het podium. Ook maakt dit het verblijf in het theater aangenamer. Iedereen heeft lekker de ruimte in de kleedkamers en onze vrijwilligers hebben overzicht. Wij konden bij het maken van de indeling geen rekening houden met familieleden, leerlingen die vaker in de week dansen of leerlingen die op een van de dagen al iets anders hebben gepland. Wij hebben gekozen voor drie gevarieerde shows.

De Eindvoorstellingen:
Voorstelling 1: Zaterdag 2 juli 2022 – 14:00 – 16:15 uur
Voorstelling 2: Zaterdag 2 juli 2022 – 19:30 – 21:45 uur
Voorstelling 3: Zondag 3 juli 2022 – 14:00 – 16:15 uur
(30 Minuten voor aanvang gaan de zaaldeuren open)

De kaartverkoop start op maandag 11 April 2022.
De kaartverkoop loopt via de kassa van Cool Heerhugowaard. Voor alle vragen m.b.t. de kaartverkoop verwijzen wij jullie dus ook naar de service-balie van Cool Heerhugowaard. Kaarten kunnen jullie reserveren aan de service balie van Cool. Toch adviseren wij jullie dit online te doen. Dit is erg gemakkelijk en je kunt direct je zitplaats(en) kiezen. Bekijk vooraf goed in welke voorstelling(en) jullie zijn ingedeeld zodat je kaarten voor de juiste voorstelling aanschaft. Wij vragen alle gevorderden kaarten te reserveren voor de zaterdagavond voorstelling. Zo blijven er voldoende kaarten over voor ouders/verzorgers van de jongste lesgroepen.

Prijs per kaart: € 20,00 (inclusief garderobe en consumptie!)Alle voorstellingen hebben een pauze.
Openingstijden service balie van Cool:
Maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur.
Eén uur voor aanvang van voorstellingen en evenementen.

Informatiebrieven voor de leerlingen:
Na de meivakantie krijgen alle leerlingen brieven mee met informatie over kleding, het tijdstip waarop zij worden verwacht en wat zij mee moeten nemen. Eind mei sturen wij de muziekmixen waarmee leerlingen eventueel thuis kunnen oefenen. De video’s van de voorstellingen zijn ook dit jaar weer gratis te downloaden.