/SHAPE LESSEN (Sport)

SHAPE LESSEN (Sport)

Het aanbod Shape lessen bestaat uit:

– Steps
– Latin Fitness Dance (Zumba)
– Kickfit
– HipNthigh
– The Booty Workout

Steps (Freestyle!)
Steps is een groepsles op muziek waarin specifieke passen op of rondom een verstelbare verhoging/platform worden uitgevoerd. Deze verhoging heet een step. Na een warming-up bestaat de kern uit het aanleren van de combinaties. In de slotfase van de kern worden alle combinaties achter elkaar uitgevoerd. Een cooling-down/ stretch sluit de les vervolgens af.
Doel van deze les is het verbeteren van de conditie, vermindering van het vetpercentage.
Wij bieden deze lessen aan op beginners, gemiddeld en gevorderd niveau.

Latin Fitness Dance (Zumba)
Zumba is het meest populaire en groeiende fitnessprogramma wereldwijd. Zumba combineert effectieve oefeningen met de ritmes van de latijns-Amerikaanse muzieksoorten als salsa, merengue, samba, reggaeton en hiphop. De opzwepende muziek en leuke bewegingen zijn de ingrediënten voor een leuke en effectieve work-out! Zumba is een swingende manier om conditie verbeteren en je vetpercentage te verminderen.

Kickfit
Het is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag. Je maakt boks- en traptechnieken op een Kickbag. Je werkt samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt. En dat allemaal op lekkere en vooral opzwepende muziek. Iedereen kan meedoen eigen niveau.

HipNthigh®
De HipNthigh® is een nieuwe trainingsmethode waarbij de spiergroepen rond bil en dij op een effectieve manier worden behandeld. Door deze oefeningen, waarbij de elastische tube aan de enkels de benodigde tegendruk levert, worden de beenspieren en vooral de spieren rondom de heupen, sterk geactiveerd. Wij geven HipNthigh® lessen van 30 minuten en gebruiken de HipNthigh® regelmatig in onze Shape lessen. Maak ook kennis met HipNthigh® en ga de strijd aan met cellulitis.

The Booty Workout
The Booty Workout (45 minuten) is een les met effectieve oefeningen voor de benen en billen. Met een weerstandsband train je op opzwepende muziek. Squats, lunges, glute bridges, alles komt aan bod. Doordat we werken met weerstandsbanden op verschillende levels, zorgen we ervoor dat iedere sporter op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Geef je direct op en maak kennis met The Booty Workout!