/Gottamove Eindvoorstelling 2023

Gottamove Eindvoorstelling 2023

Elk seizoen dansseizoen wordt afgesloten met onze eindvoorstellingen in het prachtige theater van Cool Heerhugowaard. Dit seizoen houden wij de twaalfde editie met voorstellingen op 24 en 25 juni 2023. Alle lesgroepen vanaf 4 jaar zullen hieraan meedoen. Omdat de drie eindvoorstellingen van 2023 snel waren uitverkocht houden wij dit jaar vier eindvoorstellingen.

Om ervoor te zorgen dat alle lesgroepen twee acts op het podium kunnen doen, verdelen wij de lesgroepen over de drie eindvoorstellingen. Zo zijn de shows minder lang maar zien jullie je favoriet wel meer op het podium. Ook maakt dit het verblijf in het theater aangenamer. Iedereen heeft lekker de ruimte in de kleedkamers en onze vrijwilligers hebben overzicht. Wij kunnen bij het maken van de indeling geen rekening houden met familieleden, leerlingen die vaker in de week dansen of leerlingen die op één van de dagen al iets anders hebben gepland. Wij kiezen voor vier gevarieerde shows. De verdeling van de lesgroepen hebben wij doorgaans na de voorjaarsvakantie gereed.

De Eindvoorstellingen:
Voorstelling 1: Zaterdag 24 juni 2023
Voorstelling 2: Zaterdag 24 juni 2023
Voorstelling 3: Zondag 25 juni 2023
Voorstelling 4: Zondag 25 juni 2023
(30 Minuten voor aanvang gaan de zaaldeuren open)

De kaartverkoop start eind maart 2023. (Het heeft nu dus nog geen zin om er vragen over te stellen)
De kaartverkoop loopt via de kassa van Cool Heerhugowaard. Voor alle vragen m.b.t. de kaartverkoop verwijzen wij jullie dus ook naar de service-balie van Cool Heerhugowaard. Kaarten kunnen jullie reserveren aan de service balie van Cool. Toch adviseren wij jullie dit online te doen. Dit is erg gemakkelijk en je kunt direct je zitplaats(en) kiezen. Bekijk vooraf goed in welke voorstelling(en) jullie zijn ingedeeld zodat je kaarten voor de juiste voorstelling aanschaft.

Prijs per kaart: € 20,00 (inclusief garderobe en consumptie!)Alle voorstellingen hebben een pauze.
Openingstijden service balie van Cool:
Maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur.
Eén uur voor aanvang van voorstellingen en evenementen.

Informatiebrieven voor de leerlingen:
Na de meivakantie krijgen alle leerlingen brieven mee met informatie over kleding, het tijdstip waarop zij worden verwacht en wat zij mee moeten nemen. Eind mei sturen wij de muziekmixen waarmee leerlingen eventueel thuis kunnen oefenen. De video’s van de voorstellingen zijn ook dit jaar weer gratis te downloaden.